Žāvētas plūmes ir bagātas ar organiskām skābēm un B grupas vitamīniem, sevišķi ar folskābi – vitamīnu B9, kā arī beta karotīnu, E vitamīnu, nātriju, kāliju, magniju, fosforu, dzelzi, kalciju, varu, mangānu, cinku, hromu, jodu, fluoru.
Tās plaši izmanto kulinārijā, piemēram pievieno putrai, jogurtam, biezpinam vai konditorejas izstrādājumiem, salātiem, rīsu un gaļas ēdieniem. Žāvētas plūmes var ēst atsevišķi vai kopā ar riekstiem un citiem produktiem.
| Par produktu | |
| Sastāvs: | žāvētas plūmes, konservants (E202) kālija sorbāts, pretsalipes viela-saulespuķu eļļa. |
| Ražotājvalsts | |
| Valsts: | Čīle, Uzbekistāna |
| Fasētājs un izplatītājs | |
| Firma: | SIA "Safrāns" |
| Iepakojums | |
| Iepakojums: | Polietilēns |
Saistītās preces
Dzērvenes kaltetas
1.30€ Bez PVN: 1.07€
Žāvētas aprikozes
8.00€ Bez PVN: 6.61€
Žāvēti ābolu gredzeni
6.50€ Bez PVN: 5.37€



