0
 
  • Kartupeļu ciete

Cieti, pateicoties tās izcilajai mitruma uzsūktspējai un raksturīgajai īpašībai jebkuru šķidrumu padarīt biezāku, visbiežāk izmanto ķīseļu vai mērču ietumēšanai. Ciete tiek pievienota arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem – gan mīklā, gan pildījumos. 

Kartupeļu ciete ir sakņaugu izcelsmes produkts un tā sabiezē aukstākā temperatūrā nekā kukurūzas ciete. Kartupeļu cieti labāk izmantot receptēs, kur ēdiens jāiebiezina vien mirkli pirms gatavošanas beigām, piemēram, zupās, mērcēs un ķīseļos. 

Svarīgi: ar kukurūzas cieti iebiezināta mērce vai ķīselis būs nedzidrs un pienaini matēts, savukārt ar kartupeļu cieti iebiezināts saglabās dzidro tekstūru.



Ražotājvalsts
Valsts: ES
Fasētājs un izplatītājs
Firma: SIA "Safrāns"
Iepakojums
Iepakojums: Polietilēns

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Kartupeļu ciete

  • 2.00€

  • Bez PVN: 1.65€
  • Produkta kods: KARC
  • Pieejamība: Noliktavā

Pieejamie varianti


Cieti, pateicoties tās izcilajai mitruma uzsūktspējai un raksturīgajai īpašībai jebkuru šķidrumu padarīt biezāku, visbiežāk izmanto ķīseļu vai mērču ietumēšanai. Ciete tiek pievienota arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem – gan mīklā, gan pildījumos. 

Kartupeļu ciete ir sakņaugu izcelsmes produkts un tā sabiezē aukstākā temperatūrā nekā kukurūzas ciete. Kartupeļu cieti labāk izmantot receptēs, kur ēdiens jāiebiezina vien mirkli pirms gatavošanas beigām, piemēram, zupās, mērcēs un ķīseļos. 

Svarīgi: ar kukurūzas cieti iebiezināta mērce vai ķīselis būs nedzidrs un pienaini matēts, savukārt ar kartupeļu cieti iebiezināts saglabās dzidro tekstūru.



Ražotājvalsts
Valsts: ES
Fasētājs un izplatītājs
Firma: SIA "Safrāns"
Iepakojums
Iepakojums: Polietilēns

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Saistītās preces

Kukurūzas ciete

Kukurūzas ciete

1.95€ Bez PVN: 1.61€

Čia sēklas

Čia sēklas

0.90€ Bez PVN: 0.74€