0
 
  • Agars (E406)

Agars ir pārtikas piedeva E406, ko izmanto pārtikas rūpniecībā kā biezinātāju zupu, mērču, saldējuma, marmelādes, zefīra, košļājamo saldumu, pastilas, dažādu pildījumu, suflē, diētisko produktu, pērļu tējas bumbiņu, ievārījuma ražošanā. Agara gela stiprība ir 900.

Agars Dienvidaustrumāzijā ir izgatavots no dažām aļģu sarkanām un brūnām sugām, kuras iegūst no jūras gultnes vai mākslīgi audzētas īpašās plantācijās.

Salīdzināt agar-agar ar želatīnu, varat atrast daudzas šīs biezinātāja priekšrocības:

1.    Želeja, pagatavota uz agara-agara, saglabā savas īpašības ilgāk nekā želatīns, jo agars paliek blīva gela formā un pat temperatūrā 40 grādi;

2.    Šī ir viela bez garšas un smaržas, kas ir svarīga ēdiena pagatavošanai;

3.    Agars ir gandrīz caurspīdīgs, bet želatīns ir neskaidrs;

4.    Želeja, ko pagatavo, izmantojot biezinātāju no aļģēm, var uzkarsēt līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam atdzesē, un tas atkal uzņems želiski līdzīgu formu. Bet želatīnam šis īpašības nav;

5.    Nulles kaloriju saturs var tikt uzskatīts par priekšrocību vairākos gadījumos;

6.    Augu izcelsmes būtība, agar-agars ir piemērots ēdiena gatavošanai pēc liesās pārtikas;

7.    Sarecē arī skābā vidē.


Pielietojums:

Agars: 1-5 gr uz 1 litru. Enerģētiskā vērtība 100gr = 0

Želatīns: 20-35 gr uz 1 litru.  Enerģētiskā vērtība 100gr = 355kcal

Ražotājvalsts
Valsts: Ķīna, Spānija
Fasētājs un izplatītājs
Firma: SIA "Safrāns"
Iepakojums
Iepakojums: Polietilēns

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Agars (E406)

  • 6.00€

  • Bez PVN: 4.96€
  • Produkta kods: AGAR
  • Pieejamība: Noliktavā

Pieejamie varianti


Agars ir pārtikas piedeva E406, ko izmanto pārtikas rūpniecībā kā biezinātāju zupu, mērču, saldējuma, marmelādes, zefīra, košļājamo saldumu, pastilas, dažādu pildījumu, suflē, diētisko produktu, pērļu tējas bumbiņu, ievārījuma ražošanā. Agara gela stiprība ir 900.

Agars Dienvidaustrumāzijā ir izgatavots no dažām aļģu sarkanām un brūnām sugām, kuras iegūst no jūras gultnes vai mākslīgi audzētas īpašās plantācijās.

Salīdzināt agar-agar ar želatīnu, varat atrast daudzas šīs biezinātāja priekšrocības:

1.    Želeja, pagatavota uz agara-agara, saglabā savas īpašības ilgāk nekā želatīns, jo agars paliek blīva gela formā un pat temperatūrā 40 grādi;

2.    Šī ir viela bez garšas un smaržas, kas ir svarīga ēdiena pagatavošanai;

3.    Agars ir gandrīz caurspīdīgs, bet želatīns ir neskaidrs;

4.    Želeja, ko pagatavo, izmantojot biezinātāju no aļģēm, var uzkarsēt līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam atdzesē, un tas atkal uzņems želiski līdzīgu formu. Bet želatīnam šis īpašības nav;

5.    Nulles kaloriju saturs var tikt uzskatīts par priekšrocību vairākos gadījumos;

6.    Augu izcelsmes būtība, agar-agars ir piemērots ēdiena gatavošanai pēc liesās pārtikas;

7.    Sarecē arī skābā vidē.


Pielietojums:

Agars: 1-5 gr uz 1 litru. Enerģētiskā vērtība 100gr = 0

Želatīns: 20-35 gr uz 1 litru.  Enerģētiskā vērtība 100gr = 355kcal

Ražotājvalsts
Valsts: Ķīna, Spānija
Fasētājs un izplatītājs
Firma: SIA "Safrāns"
Iepakojums
Iepakojums: Polietilēns

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Saistītās preces

Želatīns bloom 200 (E441)

Želatīns bloom 200 (E441)

2.10€ Bez PVN: 1.74€