Vārds "adjika" tiek
tulkots kā "sāls". Šī tradicionālā Kaukāza garšviela būs ideāls
papildinājums jebkuram ēdienam. Tā ir lieliski piemērota gaļas, zivju un
dārzeņu ēdieniem, pastai, makaroniem un zupām. Adžika ir pikanta un aromātiska. To veido saldās paprikas pulvera, koriandra, čili, pētersīļu, diļļu un sāls maisījums
Adžikas maisījumu var lietot sausā veidā, pievienojot gatavošanas procesā (1 ēd.k.
garšvielas uz 1 kg. gaļas vai 1 litru ūdens). Lai pagatavotu
mērci no Adžikas, atšķaidiet garšvielu ar nedaudz 3-4% vīna etiķa, tā,
lai sanāk bieza pasta, un pievienojiet sāli pēc garšas. Glabājiet mērci cieši
noslēgtos stikla vai keramikas traukos.
Par produktu |
Sastāvs: |
sāls, saldās paprikas pulveris, koriandrs, čili malts, dilles, pētersīļi
|
Ražotājvalsts |
Valsts: |
Latvija |
Zīmols |
Zīmols: |
Safrāns® |
Fasētājs un izplatītājs |
Firma: |
SIA "Safrāns" |
Iepakojums |
Iepakojums: |
Polietilēns
|