Kanēlis ir ļoti aromātisks un tam ir asa, rūgti saldena garša. To diezgan
plaši izmanto kulinārijā, pievienojot dažādiem saldajiem ēdieniem, karstvīnam
un punšam, kā arī kafijas aromatizēšanai un sāļajiem ēdieniem — gaļas, zivju
ēdieniem, medījumiem, marinādēm un citur.
Produkts reālajā dzīvē var atšķirties no fotogrāfijā redzamā.
Gardas receptes, kur pievienot kanēļa standziņas, apskati Tasty.lv:
Ābolu biezenis ar kanēli
Klasiskais karstvīns
Marinēts ķirbis ar kanēli
| Ražotājvalsts |
| Valsts: |
Indonēzija |
| Fasētājs un izplatītājs |
| Firma: |
SIA "Safrāns" |
| Iepakojums |
| Iepakojums: |
Polietilēns
|