Magoņu sēklu sastāvā ietilpst liels daudzums augu proteīna, šķiedras, vitamīni A, B1, B2, niacīns, B4, B6, B9, C, E, minerālvielas:
kalcijs, kālijs, nātrijs, magnijs, fosfors, dzelzs, cinks , selēns,
mangāns.
Kulinārijā izmanto magoņu sēklas, pievienojot tās garšas un aromāta uzlabošanai maizes un konditorejas izstrādājumiem. Tās arī iederēsies kūkās, cepumos, krēmos, augļu un dārzeņu salātos.Magoņu sēklas satur 60% tauku, kā arī olbaltumvielas un cukurus.
| Ražotājvalsts |
| Valsts: |
Čehija |
| Fasētājs un izplatītājs |
| Firma: |
SIA "Safrāns" |
| Iepakojums |
| Iepakojums: |
Polietilēns
|