0
 
  • Sojas miltu teksturāts

Teksturētā soja satur 54% olbaltuma, ogļhidrātus, šķiedrvielas, vitamīnus un minerālvielas. Tas ir koncentrēts olbaltumvielu produkts,kurš uzturā jālieto ar mēru - 100 - 200 g dienā. To gatavo no sojas miltiem, atdalot taukvielas. Piedāvāta teksturēta soja ir granulas.

Sojas produkti jeb mākslīgā gaļa, satur visas tās pašas aminoskābes, kādas ir gaļā tikai bez gaļai piemītošās kaitīgās iedarbības. Sojas produktiem nav īpašas, izteiktas garšas, tāpēc gatavojot kaut ko no sojas, jādomā par garšvielu piedevu. Sojas teksturāts ir sauss produkts, kuru istabas temperatūrā var uzglabāt ilgstoši - vismaz 1 gadu. Jāievēro, ka soja pirms lietošanas jāuzbriedina vai nedaudz jāpavāra ūdenī (atkarībā no veida), tās apjoms palielinās vismaz 2,5 - 4 reizes (atkarībā no struktūras). Ēdienu receptēs, ja nav norādes, ka ņemti sausi produkti, ir uzrādīts izmērcētas sojas svars.

Parasti ūdeni ņem 3-4 reizes vairāk nekā attiecīgo sojas produktu. Malto soju pie zupām vai putrām pievieno bez uzbriedināšanas. Sevišķi izdevīgi, ja zupa padevusies par šķidru. Soju var pievienot īsi pirms ēdiena gatavības, tā palielinot tā uzturvērtību. Bet nav pieļaujama sojas kā jebkura cita olbaltumvielas saturoša pārtikas produkta pārmērīga lietošana.

Produkts satur alergēnu!



Ražotājvalsts
Valsts: Krievija
Piegādātājs
Firma: SIA "Safrāns"

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Sojas miltu teksturāts

  • 1.00€

  • Bez PVN: 0.83€
  • Produkta kods: SMT
  • Pieejamība: Noliktavā

Pieejamie varianti


Teksturētā soja satur 54% olbaltuma, ogļhidrātus, šķiedrvielas, vitamīnus un minerālvielas. Tas ir koncentrēts olbaltumvielu produkts,kurš uzturā jālieto ar mēru - 100 - 200 g dienā. To gatavo no sojas miltiem, atdalot taukvielas. Piedāvāta teksturēta soja ir granulas.

Sojas produkti jeb mākslīgā gaļa, satur visas tās pašas aminoskābes, kādas ir gaļā tikai bez gaļai piemītošās kaitīgās iedarbības. Sojas produktiem nav īpašas, izteiktas garšas, tāpēc gatavojot kaut ko no sojas, jādomā par garšvielu piedevu. Sojas teksturāts ir sauss produkts, kuru istabas temperatūrā var uzglabāt ilgstoši - vismaz 1 gadu. Jāievēro, ka soja pirms lietošanas jāuzbriedina vai nedaudz jāpavāra ūdenī (atkarībā no veida), tās apjoms palielinās vismaz 2,5 - 4 reizes (atkarībā no struktūras). Ēdienu receptēs, ja nav norādes, ka ņemti sausi produkti, ir uzrādīts izmērcētas sojas svars.

Parasti ūdeni ņem 3-4 reizes vairāk nekā attiecīgo sojas produktu. Malto soju pie zupām vai putrām pievieno bez uzbriedināšanas. Sevišķi izdevīgi, ja zupa padevusies par šķidru. Soju var pievienot īsi pirms ēdiena gatavības, tā palielinot tā uzturvērtību. Bet nav pieļaujama sojas kā jebkura cita olbaltumvielas saturoša pārtikas produkta pārmērīga lietošana.

Produkts satur alergēnu!



Ražotājvalsts
Valsts: Krievija
Piegādātājs
Firma: SIA "Safrāns"

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs