• Kukurūzas ciete

Cieti, pateicoties tās izcilajai mitruma uzsūktspējai un raksturīgajai īpašībai jebkuru šķidrumu padarīt biezāku, visbiežāk izmanto ķīseļu vai mērču ietumēšanai. Ciete tiek pievienota arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem – gan mīklā, gan pildījumos.

Kukurūzas ciete ir graudaugu izcelsmes ciete. Tā sabiezē augstākā temperatūrā nekā kartupeļu ciete, kas ir sakņaugu izcelsmes produkts.  Kukurūzas cieti izmanto ilgāk gatavojamiem ēdieniem.

Svarīgi: kukurūzas cietes iebiezinošās īpašības mazināsies, savienojumā ar skābiem produktiem un lielu cukura daudzumu. Un ar kukurūzas cieti iebiezināta mērce vai ķīselis būs nedzidrs un pienaini matēts, savukārt ar kartupeļu cieti iebiezināts saglabās dzidro tekstūru.



Ražotājvalsts
Valsts: ES
Fasētājs un izplatītājs
Firma: SIA "Safrāns"
Iepakojums
Iepakojums: Polietilēns

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Kukurūzas ciete

  • 1.95€

  • Bez PVN: 1.61€

Pieejamie varianti


Saistītās preces

Kartupeļu ciete

Kartupeļu ciete

Cieti, pateicoties tās izcilajai mitruma uzsūktspējai un raksturīgajai īpašībai jebkuru šķidrumu pa..

2.00€ / 1 kg

Čia sēklas

Čia sēklas

Chia jeb Spānijas salvija ir lūpziežu dzimtas stiebraugs, kas aug Centrālās un Dienvidamerikas reģ..

0.90€ / 100 g