• Diļļu kāti

Veselus diļļu kātus izmanto zivju vai vistas buljona vārīšanai; kad buljons gatavs, kātus izņem. Tāpat rīkojas, vārot kartupeļus, tad tie iegūst patīkamu diļļu piegaršu.

Ražotājvalsts
Valsts: Ēģipte
Fasētājs un izplatītājs
Firma: SIA "Safrāns"
Iepakojums
Iepakojums: Polietilēns

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīmes: HTML netiek atbalstīts!
    Slikts           Labs

Diļļu kāti

  • 0.55€

  • Bez PVN: 0.45€

Pieejamie varianti


Saistītās preces

Pētersīļi kaltēti

Pētersīļi kaltēti

Pētersīlis ir viens no visvecākajiem garšaugiem un ārstniecības augiem, kuru pazīst un lieto visā p..

0.60€ / 100 g

Diļļu sēklas

Diļļu sēklas

Sēklas pievieno kartupeļu salātiem, zupām un izmanto arī dzērienu aromatizēšanai. Kopā ar ziedkopā..

0.85€ / 100 g